IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Abban látok rációt, hogy mi játékosok az adott játék jelenlegi képességei alapján kategorizáljuk a programokat, és simán szimnek, vagy HC szimnek nevezzük, de az árkád szimulátort nem tudom értelmezni, ez szerintem egy paradoxon kifejezés! :) A már emlegetett autós játékok esetében ez kb úgy néz ki, hogy arcade (pl GRID széria)-> racing / driving game (pl Project Cars, F1 széria) -> simcade (pl Dirt Rally, RaceRoom) -> simulation (pl Assetto Corsa, rFactor2, Automobilista) és a simulation részlegen belül az iRacing, mint HC szimulátor a top! Az alábbi cikk részletezi kb amit felsoroltam, de 1-1 játék besorolásával nem értek egyet. ÍME!

Ilyen módon szerintem a repülő szimulátorok is besorolhatóak lennének... :)

A második bekezdés nekem is új volt, pedig anno sokat játszottam a Falcon-l... bár emlékeim szerint maga a repülési modell elég tragédia volt... a BMS modot egyszer próbáltam, de anno nagyon bugos volt még. (Aztán Balázs személyiségét nem bírtam elviselni, és inkább hagytam a francba a Falcon szériát) :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.27. 20:10:14