IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #86382 Szimuláción belül még ezerféle kategorizálás létezik
Attól, hogy ezt minden alátámasztás nélkül állandóan elismétled, még nem fogom elfogadni. Leírtam mi a szimuláció definíciója, és amíg egy valóság van, addig nekem a valóság modellezése (szimuláció) egyféleképpen történhet, történetesen annak az egy valóságnak a szimulálásával. Mint ahogy írtam már, azt el tudom fogadni, hogy egy adott program "úton van", de azt nem, hogy szimulátornak nevezi magát, de még a szándék sincs meg benne abban az irányban, hogy ezt a lehetőségekhez képest megvalósítsa.
A másik fele: nincs olyan, hogy játék vagy szimuláció, legalábbis azok között, amikről mi beszélgetünk. A DCS és társai mind játék, mert szórakozásra van. A valóság lehető legjobb közelítése a full flight simulator, na az nem is játszani van.
Na most ezt nem igazán értem... Attól játék valami, hogy játszunk vele a saját szórakoztatásunkra, de mondjuk ha egy FSX-t valamelyik modjával pilóta képzésre használnak, akkor az már nem játék, pedig ugyanarról a programról beszélünk. Nem egyszer leírtam egyébként, hogy PC-s körülmények közt... ezek után nem igazán értem, hogy kerül ide a full flight simulator.
Viszont látom se én, se Tom nem tudja megmagyarázni, te sokkal jobba tudod. Jobban mint a Wikipédia meg ezer más oldal. Természetesen ez mind marketing.
Nem tudom sokkal jobban, szimplán leírom érvekkel alátámasztva a véleményemet, amivel még csak egyet sem kell érteni. Viszont, ha nem értesz egyet vele, akkor nem ártana korrekt(!) ellenérvekkel jönni. Én például megmutattam, hogy az autószimulátoros körökben ez, hogy megy. Ott például nem akar szimulátornak látszani az, ami nem az.
A másik, hogy az egész párbeszéd onnan indult, hogy én miért nevezem hülyének azt akinek más a véleménye (nem ezért tartom hülyének, de ezt már kifejtettem), erre most ott tartunk, hogy te kezdesz engem hülyének nézni (egyelőre burkoltan) csak azért, mert más a véleményem.
Amennyiben nincs türelmed a vitához, vagy szimplán csak idegesít, hogy más szemszögből közelítem meg a dolgot, akkor inkább zárjuk le mielőtt elfajul, mert ilyen lényegtelen dolgon nem szeretnék marakodni, főleg nem egy ilyen régi júzerrel.