IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Szerintem ha ez így lenne, akkor minden autós játékot szimulátornak lehetne hívni, mert a vezetést / kezelést játszod el végül is mindegyikben, ennek ellenére még sincs így. Tényleg a Project Cars erre a legjobb példa: LINK Minden szépet és jót felsorolnak magukról, de a szimulátor kifejezést nem véletlenül kerülik. Ugyanez igaz az F1 2016-ra is. LINK Ők szimplán videó játéknak hívják... :) Ellenpéldának ott az Assetto Corsa: LINK

Az FC széria esetében szerintem azért nem szoktunk különbséget tenni, mert régebbi mint a DCS, és mint ilyen tudjuk, hogy nem képviseli azt a szintet mint a DCS modulok, de anno amikor kijött az FC1/2 simán kiérdemelte a szimulátor jelzőt... az FC3 sokáig úgy volt, hogy meg sem jelenik, a DCS-l pontot tettek az FC széria végére, aztán mégiscsak jött a DCS Word alá. Már, ha jól emlékszem.

BoS dolgait tekintve abszolút egyetértek, egy dologban más a véleményem, ha nem tudják tartani azt amit hangoztattak anno, akkor ne is hívják szimulátornak a sorozatot, mert az én megközelítésem szerint az nem működik, hogy szimulátornak hívják és közben meg alap dolgokat hagynak ki belőle, plusz még a szándék sincs meg bennük abban az irányban, hogy komolyabbá tegyék. Én úgy vélem, ha szimulátorról beszélünk, akkor ezzel kijelölünk egy irányvonalat, amihez aztán csatlakozik az, akit ez érdekel... ha a fejlesztés abba az irányba megy, hogy a júzerek mit akarnak, akkor az már nem szimulátor, mert ahogy látjuk, jönnek a "minek az", "felesleges ez" stb sztorik. Ebben az esetben kövessék a Project Cars mintáját, hívják közösség által fejlesztet repülős játéknak, és abban a pillanatban egy szavam nem lesz, ha egy vélt vagy valós pilóta azzal jön, hogy XY a valóságban egyébként létező, PC lefejleszthető funkció felesleges a játékba... :)