IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #86366 Ja értem, tehát a szimulációba beletartozik olyan dolog is, ami nem szimuláció. Ez olyan mint a tej ízű, jellegű ital ugye? Marketing szempontból értem én, hogy a Pistike boldogabb, ha egy szimulátorban lövi le a fő gonoszt, vagy előzi meg a Hamilton-t, de ettől még a szimuláció szónak a jelentése nem lesz tágabb, maximum a marketingeseknél, vagy a művelt nyugaton.
A szimuláció nálam a régimódi jelentéssel bír, vagyis a valóság modellezésével. Értelemszerűen ennek vannak fizikai határai, tehát nem várok el olyan dolgokat, amik nem kivitelezhetőek, de olyanokat igen, amik azok, ergo aki nekem egy szimulátort hirdet, attól azt várom, hogy törekedjen a valóság maximális megközelítésére. Nyilván ennek vannak állomásai, elfogadom, ha valamit adott pillanatban nem lehet, de azt nem, amikor egy valós, egyébként kivitelezhető funkció feleslegesnek van bélyegezve, és kijelentik, hogy nem is lesz. Lehet annak bélyegezni, csak akkor ne akarjuk a borítóra írni, hogy szimulátor, nem olyan bonyolult dolog ez szerintem. Minden esetben akkor kezdődnek a gondok, amikor valami nem az, aminek nevezteti magát, és még csak a szándék sincs meg benne, hogy igazodjon az elnevezéshez.
Például nevezhetem magam én hűségesnek, elmondhatom ezerszer is, a párom nem fog annak látni amikor közlöm vele, hogy a szopatás nálam nem megcsalás. Ezzel csak arra próbálok rávilágítani, hogy lehet játszani a szavakkal, csak amikor a tartalmuk nem tükrözi a jelentésüket, akkor jönnek a gondok... lásd BoS eladások, vagy a fejünkhöz baszott tányérok!
Ott a DCS... így egymásközt szólva egy bughalmaz, mégis tízezreket költ rá még az is aki szidja mint a bokrot, mert egyébként abban aminek hirdeti magát, ő a legjobb jelenleg. Ez pedig a szimuláció! Ha a DCS szimulátor és a BoS is az annak ellenére, hogy a töredékét tudja, akkor innentől én beszélek angolul, mivel tudok kb 500 szót.
A látszat ellenére nem vagyok ennyire vaskalapos, csak szeretem amikor a szavak megőrzik a jelentésüket, és nem az van felháborodva, aki a változtatást, divatos szóval élve a jelentés tágítást elvégezni óhajtja. Ne értsd félre, nem rád célzok...
Csalódás pedig nem engem ért, nem én vagyok elégedetlen a bevételekkel! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.25. 19:22:30