IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Szimulátorból szerintem egy fajta van, az amelyik folyamatosan arra törekszik, hogy közeledjen a valósághoz. (Már amennyire ez a PC keretein belül lehetséges persze) Nincs ezzel gond, csak akkor nem kell annak hívni, és akkor nem vonzza be azokat akik a szimuláció szó olvasatán balga mód szimulációt várnak. Mondják meg, hogy egy olyan játékot akarnak aminek célja a légi harc szimulálása, és akkor az ember azt mondja oké, erre én nem vagyok kíváncsi, megyek tovább, mert akkor a következő lépés az lesz, hogy felesleges a felszállás is, minek szarakodni annyit vele, élőben is ezt csinálja, itt meg tök uncsi már így, csak megy az idő vele. Sőt az az igazi, ha egyből az ellen hatórájába tesz be a játék, mert akkor már csak a tűzgombot kell nyomogatni. Ne érts félre, nem veled akarok ironizálni, csak egyszerűen olyan érzésem van az illetővel kapcsolatban, mint amikor valaki bemegy a borpatikába és kér egy korsó sört.

Én nem mondtam, hogy bármire köteles lenne, csupán arról beszéltem, hogy az én régimódi elképzelésem szerint miképpen kéne működnie a dolognak. Tudod, sérülten hazafelé kóválygó, felszálló - leszálló gépet, ernyőn logó pilótát nem lövünk le, és szimulátor topikban nem mondjuk olyan dologra, hogy felesleges, ami megvalósítható, és a valóságban is úgy van! :) Az én szememben a pilóta olyan fogalom, aki szerelmes a munkájába... akiket én ismerek akárcsak innen a fórumokról, azok leteszik a valóságban a vasat, majd hazamennek és képesek lerepülni egy több órás útvonalat mondjuk az FSX alatt. Ahányszor láttam a hozzászólásaikat, csak olyanról volt szó, hogy milyen jó lenne XY képességgel még bővíteni az adott programot.

A többit már elmondtam korábban, azt meg tartom, hogy a tapasztalatom alapján bennem élő kép alapján egy pilóta nem írt volna ilyet... főleg egy olyan, aki annyira szereti a repülést, hogy még a munkája után otthon is a gép elé ül. Ilyen emberkének nem hiszem, hogy egy gépindítási procedúra unalmas lenne.