IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #86346 Én nem értek ezekhez a dolgokhoz, még soha nem volt játékfejlesztő stúdióm, de innen kívülről én úgy gondolom, ahhoz, hogy tartalmakat adjak ki, előbb egy nagyon erős alap kell. Nemet mondani a klikkelhető kabinra akkor, amikor egyre inkább minden a VR tartalmakról szól, nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet.
A tartalmat akkor kéne növelni, amikor olyan enginem van, ami a jelenlegi trendek alapján adott esetben minimális befektetéssel bővíthető. Ha már most arra hivatkozik, hogy az engine nem tudja a klikkelhető kabint akkor mit fog akkor tenni, ha beüt a VR mánia, kell majd a normális támogatás hozzá, a stabilan és jól futó engine, stb. Egyszerre fog majd grafikai engine-t váltani, (illene valami Low-Level) VR-t támogatni, azon gondolkozni, hogy a VR-ban mégis miképpen kezelje az a gépet, akinek nincs Hotas rendszere, plusz még tartalmakat is fejleszteni?