IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nekem az volt a furcsa, hogy a pilóta faszi nem is volt egyedül a véleményével. Lehet, hogy csak divat beállni a sorba, annak is megvan a filozófiája, hogy miért ragaszkodnak egyesek a nyilvánvalóan szarabb dolgokhoz, csak, hogy ne kelljen bevallaniuk, hogy valamiben tévedtek. De egy klikkelhető kabinnak nem csak a hajtómű indításkor lenne értelme, egyszerűen nekem sokkal életszerűbb ránézni egy műszerre, és klikkelni ahol kell, mint megjegyezni (fölöslegesen) kismillió bill kombinációt, és vakon a klaviatúrát csapkodni, miközben a kabin ott van körülöttem. Legyen szó ww2-es szimekről, vagy BMS-ről, én mindenhol szigorúan csak azokat teszem HOTAS-ra vagy billentyűzetre, amik légi harc közben gyorsan kellhetnek (vagy eleve a HOTAS része).