IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Szerintem amíg egy programot szimulátornak hívnak a készítői, addig nincs értelme szétválasztani a dolgokat. Ha szimulátor, akkor szimulálja azt ami csak megoldható, márpedig a klikklehető kabin és a rendszerek működése megoldható. Előre kéne lépni és még több dolgot megvalósítani, nem még azt is elhagyni ami már megoldott. Az egyszerű játékmenet, egyszerűsített kezelés elérhető máshol, ne egy szimulátornak nevezett játék esetében küzdjön már azért egy állítólagos pilóta, hogy egyszerűbb legyen.

Nem az eltérő vélemény miatt hülye, hanem amiatt, hogy állítólagos pilóta létére nem látja át azt a helyzetet amit vázoltam. Írhattam volna azt is, hogy gyenge az érzelmi, értelmi intelligenciája, de a hülye tömörebb és velősebb! :) Azt én is megértem, hogy csak a légi harc érdekli, de azt nem, hogy emiatt miért érvvel egy szimulátor esetében amellett, hogy butább legyen a program csak azért, mert ő ezt csinálja minden nap és már unja. Kiből van több? Aki pilóta és már unja, vagy akinek álma a repülés és nem jut a közelébe, ezért a gép előtt közelítene a valósághoz amennyire csak lehet? Szerintem utóbbi, és úgy gondolom egy pilótának rendelkezni kéne annyi intelligenciával, hogy ezt átlássa. Persze mint már említettem, lehet nekem nagyok az elvárásaim.

Nyilván csak a saját szubjektív véleményem, hogy aki szimulátort akar annak a valóság minél közelebbi közelítése a célja, de attól, hogy ezt bizonyítani nem tudom, szerintem nem egy elrugaszkodott elgondolás. Aki egyszerű, pörgős, látványos játékot akar, annak van választása, aki szimulátort akar, annak elég kevés. Ezért veszem magamra, amikor a már elért eredményeket is degradálni, leépíteni akarnak, ahelyett, hogy az előrelépés lenne a cél. Ilyen szituációban én egy pilótától, akikről az ember azt hiszi, hogy szerelmes a munkájába, pont azt várnám, hogy ösztönözze a fejlesztőket a szimuláció irányába és nem az ellenkezőjét. Egy mezei júzertől nem várnám el, hogy hallgasson, szóval nem az a baj, hogy elmondta a véleményét, hanem az, hogy ki, mikor, miről, milyen szituációban. (Bár minél többet olvasom a sorait, annál biztosabb vagyok benne, hogy nem pilóta... én pilótát még nem hallottam úgy nyilatkozni, hogy unja a munkáját)

Én nyitott vagyok... egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit akar, szeretne, csak annyi az elvárásom, hogy ne keverjük a dolgokat. Én sem megyek oda rinyálni a WT fórumra, hogy miért nem szimulátorosabb a játék, mivel tudom, hogy nem annak hirdetik. Ilyen formában szerintem az is levárható, hogy egy szimulátornak hirdetett játékban ne azt akarják a júzerek, hogy egyszerűbb legyen. Főleg ne egy pilóta(?) akarja ezt.

Az RWIN + Home az auto start... ha jól tudom minden modulban így van. BS-ben biztos.