IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Rue East
    Pedig érdemes szétválasztani a dolgokat, mert egyelőre nincsenek olyan erőforrások, hogy mindenhova jusson. Volt aki megpróbálta. CloD...
    Továbbra se értem miért kell ilyen személyeskedően írnod. Neki van egy véleménye. Különbözik a többiekétől, és? Nem kell neki igazat adni, meg egyetérteni vel, de azért lehülyézni sem kell a másikat, azért, mert más véleményen van. Én például megtudom érteni, hogy őt mondjuk a légiharc taktikai és/vagy ügyességi része érdekli nem pedig a gépkönyv szerinti üzemeltetés.
    Abba most bele se megyek, hogy a "júzerek 99 %-a" meg az "azok többsége akik szimulátorokkal akarnak játszani" szépen hangzik, de szerintem bizonyíték nélkül elég kétséges ilyen dolgokat állítani. Nyílván ez a te véleményed is, de ettől még ez nem biztos, hogy a többségé is. Szerintem vannak bőven, akik megelégszenek az "egy betűs hajtómű indítással" is.
    Lehetne picit nyitottabbnak lenni, meg elfogdni a mások véleményét is. Azért durva az a mondatod, hogy ha eltérő a véleményed akkor inkább maradj csöndben. Szerintem ezt te magad sem gondolod így. Legalábbis remélem.

A DCS-ben az add-on gépeket el lehet indítani egy billentyűzet kombinációval?