IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #86335 sokan üdvözölték ezt a filozófiát, hogy pilótának csak néhány alap dologgal kelljen foglalkoznia, hülyeség a klikkelős kabin, meg a bonyolult CEM. Sőt, állítólag pilóta volt az illető, aki ezt írta, és neki azért is volt elege a hosszú hajtómű indítási procedúrákból (kifejezetten a DCS-el példálózgatott) mert neki nap mint nap azt kell csinálnia
Ez volt ugye a kiinduló pont. Nos, DCS-ben egy mezei billentyű kombinációval megspórolható az indítási procedúra, nem kell végignyomkodni mindent. Ha maga a procedúra időtartama a problémája, akkor szerintem ne a szimulátorok világában keresgéljen. Főleg, ha a gépek valós működésének az igénye sincs meg benne. A másik, ha szimulátorról beszélünk, akkor szerintem nem érdemes szétválasztani a dolgokat. Azok többsége akik szimulátorokkal akarnak játszani, a véleményem szerint komplex rendszert akarnak, olyat ami a lehetőségekhez képest minél jobban hasonlít a valósághoz.
Az az érv pedig, hogy ő ezt csinálja nap mint nap... Én úgy gondolom, hogy egy pilótának rendelkeznie kell annyi intelligenciával, hogy fel tudja mérni a helyzetet. Lehet, hogy ő ezt csinálja nap mint nap, de a júzerek 99%-nak a pilóta élet csak egy álom marad egész életében, pont ezért keresi a szimulátorokat, hogy legalább ott minél közelebb legyen az álmához. Mivel ilyen körökben egy valódi pilótára felnéznek, a véleményére adnak, ezért alaposan meg kéne gondolnia, hogy mit ír le. Pont azok mellé kéne állnia, akik valahol az álmukat és a valósághűséget kergetik ezekben a játékokban. Eltérő vélemény esetén a fentebb soroltak miatt a minimum hallgatnia kéne.
Szóval összesítve én úgy gondolom, hogy egy valódi pilótának lenne annyi esze, hogy ilyeneket ne írjon le. Persze lehet, hogy én értékelem túl a pilótákat.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.11.25. 12:57:05