IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Én is olvasgattam ilyen pletyiket LOFTrol. Mindenestre nekem az jött le ebből, hogy valami olyasmit akartak csinálni mint wartündér, aki jatszik vele nem megbantani akarom, de tökeletesen beleillek abba koncepcióba, hogy ki unlockolod a felszerelést meg skineket. Plusz egy garázsban van ez az egész, és ha ügyes vagy akkor pedig ilyen abszulut kitalált játék érmeket kapsz. Én szoktam játszani a World of tanksal na ott tisztára ez megy, szinte tökeletes mása ennek. Csak mig a tankjatékban tisztaban vagy vele, hogy ez nem egy szimulator, hisze csak külső nézetben robogsz a tankoddal, addig a BOSt olyan emberek vették meg akik a régi IL2 nőttek fel és joggal várták el, hogy ezt a hagyomanyt, vagyis ezt szimulator jelleget viszik tovább. Erre megkaptak a wártündér és az il2 közötti, játéknak komolyabb, szimulatornak kicsit gyengébb produktumot. Az igazi hiba szerintem az volt, hogy nem tudták, hogy kinek készüljön ez a BOS. Aztan a "régi Il2" játékosok akiknek többre volt szüksége attil, hogy benyom egy "e" betüt és máris gurul ezt szóvá tették, erre Ők lebasztak mindenkit. Na pár ember szerint LOFT ebben volt hibas.