IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Na, erre kíváncsi vagyok, majd megnézem a meszát akkor :) Legutóbb amikor próbáltam, utazósebességen orranyomtam, és a kis első üveg felső kerete még nem érte el a horizontot, a gép már hanyatt vágta magát. Ha ugyanezt csinálja, csak lassabban, attól nem lesz sokkal jobb a helyzet :)
    Hallottam olyan pletykát, hogy Loft-ot kirúgták, de hivatalos oldalon erről semmit nem olvastam. Nemrég volt egy neten streamelt beszélgetés Jasonnal, abban beszélt arról, hogy a BoS sikertelensége számára furcsa és érthetetlen, mivel a játék technikailag teljesen rendben van (fagyások, ilyesmik tényleg nincsenek), és "néhány játékmechanikát érintő kérdésen kívül" semmi probléma sincs vele. Én mondjuk a fórum kommunikációt és az arrogáns adminokat is ide sorolnám azért, hogy miért is "vegyes" a Bos megítélése. Szerinte elsősorban az unlock rendszer meg a megcélzott célközönség a probléma, amibe neki nem sok beleszólása volt (azért nem mert ráhagyta a "hozzáértőkre", vagy eleve a szerződése nem is engedte volna ezt, ezt nem tudni). Ebben a beszélgetésben mondta azt is, hogy a BoS Kuban után a Csendes-Óceán felé fog nyitni, mert azt a hadszínteret ő is jobban ismeri, és az amerikai játékosok bevonását azzal lehet fellendíteni (ez mondjuk nem újdonság, amiben nincs amerikai cucc, az a tengerentúlon nem fogy. Clod-nak is nagy hiányossága ez). És ahogy a dollár meg a rubel áll, én sem az orosz piacra dolgoznék elsősorban...
    777 fórumot jó ideje nem olvasom rendszeresen, a fóka FM-en viszont nem csodálkozok, hogy mai napig téma, az elég szánalmas indokkal lett lerontva anno. Azt viszont soha nem érettem mi a jó abban ha a vita topikokat egyszerűen bezárják? Egyrészt egy normális magyarázattal simán elejét lehetne venni bármilyen vádaskodásnak. Másrészt amíg vita van valamiről, az azt jelenti, hogy érdekli az embereket a téma. Ha már senkit nem érdekel, és lesz egy nyugodt de üres fórumuk, az mennyivel lesz jobb nekik?