IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Ugy még soha nem repűltem vele de énekem ugy rémlik, hogy megvan még. Csondálkoznak rajta páran is a forumon de Jasonék valamiért hisznek benne.
    Az uj karrier mod is készül, ott igazi kitüntetéseket leh nyerni virtuálisan persze, és már nem azok a kitalált jellegü érmek lesznek benne, igy tudom ezt gagyi érem rendszert is LOFT eröltette azzal a szaros unlock dolggal együtt. Érdekes mostanában nem látom, hogy LOFT irogatna valamit a forumon. Nekem ugy tünik, hogy a "nem multiban" probálják ősszehozni a Rise of flight- ban lévő dolgokat, vagyis valódi karrier, az igazi kitüntetések, és századokra lebontott repülò alakulatok. A fóka FM-jét természetesen fikázzák, akkor kicsit bezár az a topik, aztán folyt.köv. minden. A messeren szerintem megint állitottak, már nem vágja magát olyan nagyon hanyatt, ha előrenyomod a botot.