IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Én úgy gondolom, hogy ez a könyv a magyar pilótákról szól akik készek voltak feláldozni az életüket a hazáért! Többet és nagyobbat a fiatal életüknél nem tudtak adni, és ezt az áldozatot lekicsinyelni vagy csorbítani azért mert a németek szövetségesei voltunk egy háborúban szerintem nem szép dolog, írhattam volna csúnyábban is azonban te is szépen elmondtad a véleményed, így én is szépen elmondtam az enyémet! Szerintem ennek az irogatásnak ne legyen folytatása hiszen teljesen szemben vagyunk egymással ezzel a témával kapcsolatosan!
    Hiszen ebben a könyvben nem a Németeket magasztalják fel, hanem a pontosan a magyar pilótákat és ezért hiánypótló és nagyszerű ez a könyv!
    Ha pedig trollkodni akarsz akkor azt ne itt csináld!

Maradok tisztelettel!