IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka78 #86090 Ennyi volt. Ez a wártündér egy játszhatatlan szemét. Harminc, vazze 30 km-ről látszanak a gépek ikonjai (igen, simulator battles-ban). Névvel, típussal, távolsággal. Ja, és olyan nézetben játszod, ahogy akarod, annyi benne a "szimulátor" hogy nem tudsz a levegőben újratölteni. Na mindegy kiszenvedtem vele ezt a három napot, hogy szerezzek egy olyan gépet, amivel bejuthatok a "simulator battles"-be :) Hadd ne mondjam, hogy mennyit ér egy ju 87, ami harminc km-ről látszik...
Ja és a játék szerint a harcértéke megegyezik a yak 9 - el. Meg lavórral és p47-el, p38-al, spittel, il2-vel... Mondjuk ez csak árkád módban számít, de előrevetíti a szomorú jövőt.
Nagyon szép játék, de még játéknak is rossz. És igen voltam a tank simulator battles-ben is, ahol már kötelező a pilótafülke és nincsenek ikonok, de az is jóformán játszhatatlan. Mivel a tankcsaták többnyire abból állnak, hogy bújkálnak a kis disznók, én egy darab tankot nem láttam egyszer se. Persze miután leszedett egy il2-es, megfigyelő módban azért megnézhettem közelebbről is azt a hat vagy hét tankot, ami a "csapatomat" alkotta (ha jól láttam max 16 játékos lehet itt egy pályán...? abból többnyire 2-4 repülő) és azt kell mondjam, hogy felségjelzésen kívül aztán minden marhaságot képesek rájuk ráfesteni. Kettőn volt azért mégis, bár az egyiken vörös csillag...no comment.
Azt azért meg kell hagyni, hogy látványra tényleg szép, vannak benne jó ötletek, csak el van barmolva az egész.