IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nincs egyben telepítő, bár volt rá igény, ehhez az kellene, hogy Colander árulja el a játék feltöréséhez szükséges kódokat, eljárásokat (egy új patch gyakorlatilag ua. mint a feltörés), és ő erre -szerencsére- nem hajlandó. Clodnál egyetlen mod csomag létezik, ami történetesen öt fájlban tölthető le, de azért öt számot emelkedő sorrendbe tenni és úgy felinstallálni, szerintem nem megoldhatatlan azoknak, akik egy repülőgéppel is elboldogulnak :) De hívhatjuk ezt alkalmassági tesztnek is :)
Infó van pár, facebook oldalon sokat meg is oszt Mysticpuma, a legjelentősebb, hogy Colander -nagyjából 2 év, és 4 vagy 5 nekifutás után- úgy tűnik, hogy pár hete végzett a map készítő szoftver első részével, most már nem crashel, és normális domborzatot, folyókat is tud kezelni (rengeteget szívott vele, el sem képzelitek, mennyit). Most kezdődik a textúrázás, épületekkel, landscape elemekkel való feltöltés, ami már több ember közt oszlik meg, és nem is technikai, inkább seggelős meló, le kell ülni, és pakolgatni a térképre a cuccokat. Reméljük ez gyorsan fog haladni. Közben a Wellington és a Beaufighter cockpit is nagyon szépen halad (képek ezekről is vannak fb-n). És a 109 kabinnal nem haladtam mostanában, amíg Colander munkája, ittmaradása kérdéses volt, nem akartam több időt beleölni. De hamarosan folytatódik az is.
Megjelenési dátumot ne is kérdezz. Senki nem tudja. De a project él, halad, és amint kész, kiadjuk. Map tool befejezése után már legalább látni az alagút végét.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.07.26. 17:28:09