IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Innen néhányan repkedünk clod-dal és DCS ww2-es gépekkel online, közös MKHL prefix alatt. Közös TS-t használunk (küldtem privátot), de mostanában eléggé pang a repkedés, én is csak hétvégenként tudok repkedni, ha van kis időm. Kobold rendszeresen repked hétköznap is, a többieket nem tudom.
A BoS a BoM nélkül nem tudom, hogy online mennyire használható, van-e még alap BoS szerver. War Thunder után szerintem sok problémád nem lenne vele, azonban az eredeti gépkönyveket ismerve, clod-hoz és dcs-hez hasonlítva sok olyan FM hibát vagy épp szándékos balanszolást fedezhetsz fel benne, ami hogy-hogy nem az orosz oldalnak kedvez, és teljesen felborítják az erőviszonyokat. Ráadásul pocokméreg drágán adják az alapjátékot is és a Battle of Moscow kiegészítőt is. A hibái mellett a fejlesztői is arrogáns seggfejek, én ezek miatt nem repkedek vele (BoS van meg), a VO101-ből, MKHL-ből többünknek megvan, de senki nem repüli. Nem ismerek olyat, aki BoS/BoM alatt aktívan repkedne.