IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kurfürst #86034 Én nem finomkodnék ennyit mint Tom, a Witcher 2-3 egyszerűen kötelező darab, a W3 egész egyszerűen az évtized RPG-je, kivéve ha valamiért teljesen undorodsz a fantasytől. Iszonyatosan felnőtt a történetvezetés, a karakterek és a párbeszédek is, a világ pedig hihetetlenül kidolgozott. A W2 pedig gyakorlatilag annyira elágazik valahol a story 1/3-ánal hogy szinte 2 külön játék egyben. A Witcher 1 szerintem egy közepesnél jobban sikerült darab, az kihagyható, nagyon sokat nem tesz hozzá a szériához.
A GTA V-öt én megvettem haverok unszolására, hogy multizzunk vele, de most már bánom. Ugyanaz, mint az előző részek, nem adott lényegében semmi újat (pedig lehetne), pár órát bohóckodtam vele és helló. A W3-ban ezzel szemben eddig olyan 190 órám van, a főszálat még nem is vittem végig (bár a vége felé járok), a kiegészítőkbe pedig éppen hogy belekóstoltam...