IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ez nem arról szól, hogy emberileg milyen, bár ha egy ilyen vagánykodás után másokra mutogat, főleg ha az áldozatára, aki maradandó sérülést szenvedett miatta, az azért elmond elég sokat. A "sturzolás" tök rendszeres és hallgatólagosan elfogadott dolog a civil reptereken, ettől függetlenül még tilos! Egyértelműen a pilóta felelőssége, hogy mennyire alacsonyra megy, hogy "megfektesse" a bámészkodókat, és akkor is nyilván az ő felelőssége, ha valaki nem úgy reagál rá, ahogyan ő elképzeli. Egyszerűen nem szabad közel menni a gyalogosokhoz. Ha lenyomod 10 méterre, abból van egy felhúzásod, és már szállsz is le. Hogyhogy nem látta, hogy mi történik a pályán, ahova sturz után neki le kell érnie? Ráadásul Pusztaszer elég keskeny pálya, ha nincs menekülőutad oldalra, akkor csak hosszúra tudod menteni. Ez nyilván nem volt belekalkulálva. Nálam is volt olyan, hogy besiklás közben vettem észre, hogy bámészkodók egy korábban leszállt géphez sétáltak be, pont a leszállási mezőben. Balra a reptér széle, jobbra a másik gép. Káromkodtam, visszacsuktam a féklapból és hosszúra szálltam le. De persze nekem nem 10 méterről kellett visszahúzni :/