IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    Laca vagyok.
    Na ha szóba kerültem:) Igen néha beleolvasok a topikba,de csak ritkán.
    Szegény Dumbóval sajnos valóban méltatlan voltam,de mentségemre (ami max engem érint) volt egy xar időszakom akkor és pont egy vga volt a legkisebb gondom.Elváltam szétesett minden körülöttem.Nem kívánom senkinek . Ennyit erről.
    Már jól vagyok ,már ha érdekel valakit.végre megvalósítottam amit régóta akartam, csináltam egy kis műhelyt magamnak és azzal foglalkozom amit igazán szeretek csinálni.Ergo jól vagyok. Számítógépet max a hírek olvasására,levelezésre ,az üzleti ügyek intézésére használok,a szimek kiestek az érdeklődési körömből,elvesztegetett időnek találom jelenleg,hogy órákat ott seggeljek a monitor előtt. Persze ez a mostani állapot ,lehet majd változni fog.
    Üdvözlök mindenkit ,és minden jót nektek,és Dumbótól ezúton is elnézést.
    Üdv
    Laci