IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    Valamennyire ismerem az ügyben érintett nyugállományú vadászpilótát. Nem olyan embernek ismertem meg aki szándékosan veszélyeztetne másokat,ugyanakkor azt sem mondanám,hogy tökéletesen ismerem. Vitorlázórepülő versenyeken találkoztam vele többször is, párszor beszéltem vele.Legutóbb a tavalyi EB-n találkoztam vele. Sky Hussars bemutató kötelék tagja is volt Taszáron.Az a csapat sem arról volt ismert,hogy a legbénábbakat válogatták be.Az tény,hogy az esetben elég sok minden szól ellene. Amennyire megismertem, a repülés és a néptánc volt az élete. Félre értés ne legyen. Nem akarom felmenteni,nem voltam ott az említett esetnél. Egyszerűen csak sajnálom őt, ahogy az ismeretlen kislányt is,akit elcsapott a gép mankókereke. Sajnos ez csak egy újabb jel arra, hogy a repülésben mennyire 100%-osan koncentrálni kell(van amikor még ez sem elég) mert az egyik másodpercben még minden fasza, a következőben pedig már a saját életed és akár más(ok) élete is ott van derékba törve, vagy akár véget is ér. És ezt nem tudod visszacsinálni, itt nincs Retry/Restart gomb mint a szimulátorban!
    Utoljára szerkesztette: Sidewinder, 2016.05.16. 00:25:30