IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bettly
    Nincs kitorolve a Steames eredeti mappabol,a konyvtarban is megvan,csupan rosszul magyaraztam el,orvendek hogy megvan eredetiben,es meg egyszer koszonom hogy segitettel,meg a Flaming Cliffs2 maradt hatra ugyanugy vennem meg, itt a steamen nem nagyon lattam,eleg regi jatekok,de ezek meg futnak a gepen,mar erossebb jatekok ellovik a fedelet a szamitogepnek.
    Lacan csodalkozok,valoban korrekt ember benyomasat keltette,bennem meg mindig azok az emlekek ,azok a sok estek ,ejszakak vannak meg amikor rengetegen toltuk az oreg Il-2-t, az elsok kozt volt az a segitokesz,ugyanugy mint te, LeonSilver,Savas, Dumbo,es sokan masok,nem is egyszer csapat tanacskozas volt,ha valamit elbalfaszkodtam,es igy szuletett meg a segito vallasz, nem sokat mutattam de jo volt veletek "repulni".
    Neha meg itt jarok,olvasgatok,megnezem a CLOD videokat, eg es fold a kulombseg nem lehet a ket jatekot osszetenni meg messzirol sem.Talan egyszer majd nekem is bejon.
    Nem tudok semmi rosszat mondani senkirol,mert mindenki segitett,mindenki ugy marad meg nekem ,ahogy megismertem elso perctol, egyeduli hely ahol segitseget kaphatok,es elnezest kerek azoktol ha v.mi modon,akaratom ellenere megbantottam,ha valamit megis elirtam.
    Nekem szuksegem van [volt,es lessz] e helyre. Koszonok szepen mindent