IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
bettly #85981 Igazan koszonom,most megertettem mindent mar a reggel probaltam , a steames il-2 -t letoltottem a gepemre a steam konyvtarabol ,majd e mappat[jatekot] copy-pasteval kulso hardra tettem.Azt a jatekot amit a steamrol toltottem le kitoroltem,majd a kulso hardrol ugyancsak copy-pasteval a gepemre tettem a jatekot ket peldanyban,ket kulombozo mappaban,tehat ketszer masoltam le,az egyikbol lett 4.13.1 es a masik Il-2 CUP, Nem latok semmi bajt futnak rendesen.Mondjuk eztt probakent csinaltam, a torlest is,hogy lassam az a mappa amibe letoltom a jatekot a s
teamrol es mashova is mentem elindul? Igazan koszonom Tom,a reggel egy kicsit kinlodtam ,de ejjeli muszak utan ,meg nehany sor........tudod jo hogy nem marad igy az ember
Ritkabban nezzek erre,meg nincs CLOD, de lessz,mondjuk neha mikor segitsegre szorulok, s azt pedig mindig megkaptam itt........Koszonom
Lacat nem nagyon latom,remelem nem tortent vele valami