IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sulyid
    ACG Public-on történt az eset, oda járunk repülni (nem vagyok dogfight szerver párti, jobb szeretem ha van valami háttértörténet is, tehát nekem azzal sincs különösebb bajom ha pl 1 órát járőrözünk egy lövés nélkül, a valóságban sem volt légiharc minden felszálláskor).
    Én úgy vagyok vele, hogy szóljanak rám hogy csúnyán beszélek, de nekem legalább van becsületem hogy nem lövök másik pilótára mikor az teljesen védtelen.
    A légvédelem eddig kb 0 alkalommal ért el bármit is ellenem, pedig már repültem alacsonytámadást 110-esel és zubóztam Ju-88-al is.
    A spitfire nem rossz gép, én is szeretem, azzal van a repült időm nagyobbik része, ismerem. Szerintem annyi hátránya van csak hogy ez még nem az Mk Vb/Vc változat ahol végre 20mm-es is van. Bombázók ellen nagyon lesújtó véleményem van az angol gépek irányából.
    Ettől függetlenül nagyon várom már az F szériás messzereket, nem rossz az E4/B-se, de az F széria lesz majd a nagybetűs messzer. :)
    Ja meg örülnék ha tényleg jönne az a máltai pálya is. :)

Egyébként a 109-esnél ha ellövik a pneumatika tartályát akkor az milyen hatással van a gépre? Nekem múltkor szembetámadáskor kiszedték de csak annyi tűnt fel hogy nem volt fék leszállásnál...