IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • acidrain
    Gondolom az ATAG-on történt. Bár lehet, hogy máshol is vannak gyökerek.
    Engem a múltkor kilebegtetés közben lőttek sz@rrá, leraktam a gépet, és kiléptem. Ha elküldöd az anyjába, akkor még rád is szólnak, hogy ne írj csúnyán, és hozzáteszik: "this is war".
    Gusztustalan dolog az ilyen vulch-olás, anno az 1946-ban gondolkodás nélkül kibannolták az ilyen embereket a szerverekről. Miután a Clod-ot a megjelenéskor jól elkúrták, szinte alig van szerver, mert nincs rá nagy igény, így az ATAG "monopól" helyzetben van, mert mindenki ott repül, és nincs tiltva a vulch.
    Vérpistike a wártündérből is simán elvezeti a Spitet, nagy ész nem kell hozzá, ha meg nem bír senkit lelőni a levegőben, akkor lövi a földön állókat. Ha pedig van repülési rutinja, akkor meg röhög a markába, hogy a Meszák vért hugyoznak hogy levakarják az égről a reptér felett. A légvédelem pedig egy vicc, csak nem tudok rajta röhögni.
    Utoljára szerkesztette: acidrain, 2016.02.24. 21:21:20