IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    jaja csinálni kéne egy videót de kell hozzá találnom valami progit ami felveszi, egy tárhelyet ahová közzétehetem, ezek tudom ! hogy nem nagy dolgok de semmi kedvem nincs vele foglalkozni, majd talán ha nagyon ráérek....
    Nem is az hogy nem tudom meg csinálni a taxizást csak nem akarom elhinni hogy ez ilyen nehéz, simán feltudok és letudok szállni, a levegőben is jól elvagyok tudom melyik műszer micsoda dehogy a játék legnehezebb része az legyen míg eljutok a kifutóra sokszor úgy felcsesz agyilag hogy inkább kilépek és játszom mással ha mindig egyből a kifutóról indulhatnék semmi gondom nem lenne ha már ott vagyok felszállok! :)

Amúgy úgy csinálom ahogy Lysandus én is kimozdítom és visszaveszem a gázt persze sokszor be kell lépni valamelyik pedállal mert képtelen egyenesen menni de igazán csak akkor van baj ha megáll a gép mert az ismételt kimozdításához sok gáz kell de akkor viszont nagyon meglódul...
    Én is fékkel szoktam kanyarodni mert az oldalkormány szinte szart sem ér messzer esetében legutóbb jobb oldali fék plusz jobb pedál csutkára betolva sem bírta jobb kanyarodásra, de ha akartam balra nagyon szépen kanyarodott, kár hogy jobbra volt a kifutó!!
    Az igazi életben is fékkel kanyarodnak???
    Amúgy tudom hogy ennél többet videó hiányában nem tudtok segíteni és köszönöm az eddig türelmeteket is! :)