IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
RepeszElek #85801 Nekem nem csinálja viszont az én bajom még mindig a taxizás de ma a játékban láttam hogy mások is szenvednek vele...nem tudok lassan haladni még a kijelölt úton sem, időről időre megáll a gép és csak egy nagyobb gázfröccsel tudom kimozdítani akkor meg úgy meglódul hogy képtelenség egyenesben tartani, nagyon szeret pl. a saját tengelye körül is keringeni úgy hogy egyenesben vannak a pedálok.
Sokkal de sokkal rosszabbul fordul mint egy 30 méter hosszú kamion pótkocsival, a messernek pl. csutkára belépek jobbra a pedállal és akkora ívet ír le mint az apollo 13 a hold körül, miközben ezek simán szinte helyben megtudnának fordulni.
Ha nem a játék szar akkor biztos hogy rosszul csinálok valamit mert ennek nem szabadna ilyen nehéznek lenni de fogalmam sincs mit, a wt-vel anno ilyen gondom sosem volt....