IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
RepeszElek #85799 Én eddig úgy hittem hogy az orosz ember egyszerű mint a faék de már látom vannak köztük is olyanok akik kicsit túlgondolják a dolgokat...
Tök jó hogy a tankkal eddig tudtam lőni hála az új frissítésnek már megint fogalmam sincsen hogy hogyan kell,ezeket a dolgokat úgy kéne megírni hogy rögtön érthető legyen,ráadásul kétszer kifagyott a játék majd vissza akarok lépni azt írja nincs netem de ez mint látjuk hülyeség mert most is a netet használom mint látjátok, úgy hogy sikerült összehozni egy olyan játékot ami érthetetlen,lefagy és hülyeségeket dumál, mintha össze vissza kapkodnának egyszerre akarnak nagyot alkotni és mindenkinek megfelelni vagy nem is tudom, de lassan kezd elegem lenni a Bos-ból....