IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
rabbiddgog #85798 nekem wiimote-al megy 100 fps-t a freetrack, kemény 3000 forint volt.
Igaz csak 1 leddel használom, így olyan mintha egérrel nézelődnék körbe. Tettem egy zoom gombot a joystickra, így zoomolva is tudok nézelődni.
Lehetett volna 3 leddel is használni, hogy közelhajolásra is zoomoljon, de a freetrack beállításánál kb kitéptem a hajamat
A led speckó led, 120 fokos nyílás szögű ilyen:
http://www.hestore.hu/prod_10028437.html
annyi hogy smd-s, ami azt jelenti hogy kicsike, nagyon.... gyufafej nagyságú kb, a forrasztás remegésbiztos kezet igényel, de meg lehet simán csinálni.
Aki wiimote-al akar 3 ledes rendszert arra vigyázzon, hogy ezek a vágottszeműek ezt is hamisítják, és az csak 2 ledet tud érzékelni. Szóval csak eredetit kell venni, akár használtan is.A számítógéphez meg a bluesoleil nevezetá programmal kell csatlakzotatni a wiimoteto, aminek a demo verziója csak pár mb adatforgalmat enged, szóval kell a progiból zerezni egy crackelt verziójút.
Hát ennyi, nem egy nagy durranás az egész.