IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • croatianus
    Csak a tisztánlátás végett:

A PS eye 640×480-en 60Hz, 320x240-en 120Hz. A látószöge 56 vagy 75 fokra állítható
    Amit én használok CL-eye driver-t, azzal működik az amúgy igen jó kis mikrofonja, tehát abba a ~4500ft-ba, amennyibe manapság kerül, azt is bele kell érteni. Nekem tök jól működik az IR szűrő szétbarmolása nélkül, sima ledekkel is, ha épp nem süt be a nap a hátam mögé, tehát van egy jó webkamerám is egyben (nem mintha szükségem lenne rá).

Egyéb kamerával nem érdemes szórakozni, a 30Hz kevés. Ezt addig én sem gondoltam, amíg ki nem próbáltam. A szart is meg lehet szokni valamennyire.

A freetrack-el persze kell mókolni, mire megtalálod az optimális beállítást az adott játékhoz, de előbb utóbb megtalálod, mivel rengeteg paraméter állítható.
    Egy nagy problémája van: 64bit-es progikkal csak akkor működik, ha van hozzá ilyen emulátor, vagy mi. A DCS-hez konkrétan van, csak gondolom, néha frissítéseknél kicsit megváltoztatják a dolgokat a naturalpoint "kérésére", úgyhogy eltart egy ideig míg az új verzióhoz is kijön egy. Az Assetto Corsa-t is 32bit-ben kell hozzá futtassam (ami miatt de nagy az én nyomorom). De CloD-al, RoF-al, régi IL-2-vel, (vártündérrel) tök jó.

Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.02.09. 15:58:34