IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Még csak anynit hozzátéve,
Hogy nem tudom, ezt a 30HZ-et miből gondoltad? a srác is ugyan ilyen kamerát ad mellé mint az E-bayes linkeken.
Enyni erővel az ebayes linkeken is ugyan anynira fel lehet háborodni , mint a srácén. Oké a leirásban szerepel, hogy nem lehet hozzá használni a TracIR programját és nem azonos vele.
DE azt el tudom mondani, hogy az EYE driver amit ők is ajánlanak a termékeikhez , nem mindig tökéletes, és nem tudják garantálni, hogy mindenkinél jól müködik hiába tesztelik le.
Például nálam is egyszer felismeri ,hogy wan webkamera egyszer nem, néha müködik a microfon része is, ilyenkor állandoan tulgerjed ,mert a billentyű leütések hangja, sőt a légzés hangja is behallatszik és visszajátsza a hangfalakon és igy gerjeszti egyre jobban magát.
Máskor és ez a gyakoribb , hogy egyáltalán nem müködik a mikrofon.
Win7 64 biten, azt már nem is tudom, hogy win10 alatt használható marad e egyáltalán PC-n
Amugy az előző irásaimból kb azt akartam kihozni amit Lysandus is irt, hogy a semminél még ez is jobb .