IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #85780 Ne vesd el! A freetrack jobb mint a POV hat, sokkal, de sokkal. Én is azt használom facetracknoirrel. Ugyanolyan konfiggal, mint amit a srác árul, a PS3 eye cam kell hozzá, az nálam 99 fps-sel megy, meg hozzá az IR-ledes szarvacska. Sokkal, de sokkal jobb, mint a POV hat. Jó, nyilván néha állítgatni kell rajta, meg nem olyan kényelmes, mint a TrackIR 5, de sokkal, de sokkal jobb, mint a POV hat. Nekem olyan 6000-ből jött ki, de az IR-ledes szarvacskát nem én csináltam.
Ha nincs kereted trackIR-re, nagyon jó lesz ez. Ha a POV hat 0 és a TrackIR 5 100, akkor ez olyan 70-80 pontot ér. Hozzá kell tenni azt, hogy a POV hattel nem igazán lehet komolyabb manőverező harcot vívni, ezzel már igen. Egy teljesen más minőség repülni és harcolni vele.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2016.02.08. 23:11:11