IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    ejha...
    Egy igen vagy nem is elég lett volna.

Igen, hibázott a srác ugyanis totál tájékozatlanokat félrevezetheti a hirdetése pl. ha valaki ajándékba akar venni egy ilyet, ahogy Tom is mondta ezt módosítania kell a srácnak de a trackir szócskát mindenképpen hagyja benne mert én is így találtam rá, soha nem jutott volna eszembe beírni azt hogy fejmozgást követő rendszer....de ezt már ezren elmondták előttem is.

Viszont baromira bánt, hogy általában csak a rosszat látják meg az emberek mindenben!!
    Én amit látok az az hogy van egy srác aki tutira sok melóval, alig egy minimális haszonnal ha egyáltalán van neki összehozott egy rendszert ami működik! Azoknak csinálja akik anyagilag nincsenek úgy eleresztve de szeretnének legalább valami hasonlót mint a neutral point rendszere.
    A mai szemét világban kevés ilyen "marha" van. Én Köszönöm neki, és remélem nem vettük el a kedvét a további árusítástól!

Mint tudjátok azért hoztam fel a témát mert nem akarok 60 rongyos trackirre költeni, azonban a történtekből azt a következtetést vontam le hogy el kell vetnem ezt a freetrack alternatívát is, szal. tök jó....
    Azért köszi mindenkinek!