IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Persze azt senki sem vitatja, hogy két külön világ a kettő, sztem nem is ezen megy a társalgás.A technikai adatot csak azért irtam, hogy egy standard webkamhoz képest azért jobb a frissitése, tehát a 30FPS-nél bőven több.
Csak mindenki ugy védi a NP névhasználatát mintha személyes részvénytulajdona lenne benne vagy ezzel a hirdetéssel az Ő boltját rontaná valaki.Azt viszont senki nem irta le, ha ő lenne a helyében, ő hogy tenné hatékonyabbá a "terméke" megtalálását vagy eladását.
MEg mi az amit ő gyárt szinte semmi, a kamerát készen veszi a LEdeket készen veszi, innentől a munkájára válal csak garit,
Egyébként LEon is pont ezt irta amit én is az elöbb, arra ,hogy valaki kipróbálja és megnézze, hogy megéri e neki 60k-t kifizetni arra tökéletesen megfelel.Amolyan béta hardwer demo.
Mindegy minek nevezzük.