IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Két dolgot szeretnék csak hozzátenni.
Használtam freetrekket, sőt az elsők között használtam wii kontrollerrel.
Még egy USB-s szar is lett hozzá csinálva, hogy ne elemről menjen. A freetrack fórumán még tuti fellelhető a leírás, kacsolási rajz és fotó.
Nem volt rossz, de kurvára nem track ir! Kábé olyan messze van tőle, mint Makó Bivalybasznádtól. És nem azért hagytam a rákba és vettem Track IR-t, mert én olyan kőgazdag faszi vagyok, hanem azért, mert elegem lett a kúródásból. A hol működik, hol nem-ből. Ha kijött egy peccs a DCS-hez, akkor már nem is volt jó. FSX nem mindig "látta", etc.. nem ragozom.
A másik meg az, hogy tudtommal a TrackIr név a NaturalPoint, Inc.bejegyzett tulajdona.
Meg lehet hirdetni, lehet árulni - freetrack-ként.
Kábé olyan ez, mint a boltban kapható mindenféle szar, gagyi kóla. Színe, szaga és még az íze is lehet olyan, mint a Pepsi vagy a Coca de mégsem az.
Lehet ezen rugózni meg vitatkozni, csak éppen felesleges.