IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    "Azért abban igazat adok a srácnak, hogy ha azt írja, hogy fejmozgásérzékelő eladó, akkor háááát valészeg a kutya sem fogja megvennei. "
    Lehet, hogy így van. És? Erre az a megoldás, hogy ráírunk valami jól hangzó nevet, amihez egyébként köze sincs?

"Én olvastam a hírdetését, nem kertel a srác, leírja,hogy mit ad és mennyiért. Az, hogy hogy nevezzük, már más kérdés. "
    Nem más kérdés. A trackIR-nek jól hangzó neve van, sikeres és megbízható. Egy házibarkcs akármiről nem mondható el.

"Az, hogy hogy fog működni, véleményem szerint az a vevő gondja, ..."
    Ne haragudj, de ez nagy marhaság. Mi lenne a vevő gondja? Hogy átverik egy jól hangzó névvel, és egy zagyva technikai infóval, amiben az sincs leírva, hogy a 8000 Ft-nak hírdetett 30Hz-es kamera ALKALMATLAN folyamatos fejmozgás követésre. Szaggatni fog mint az állat. A 60 Hz-es kamera meg mindjárt drágább, de az csak az apróbetűsben van leírva?

"...annál is inkább, hogy a srác még garit is ad a termékre. (már boltoknál is ritka lassan)."
    Ritka? Hol? Mondj már egy boltot az EU-ban, ahol garancia nélkül árulnak neked bármit? Ami a srácot illeti, szeretném én látni azt a garancialevelet, amit ő ad, amivel mondjuk egy év után is visszamehetnél, ha valami elromlott. Ne nevettess már, hogy el is hiszed ezt? Garancia itt max arra lehet, hogy "átadáskor működik, innentől jónapot".

"Tett fel vidit is, a hirdetéséhetz, úgy-hogy szerintem korrekt a gyerek. Nem azt mondta,hogy gyári terméket ad, hanem azt,hogy csinál egy ahhoz hasonlót. Szerintem a hírdetés címe lehetne az, hogy Track-IR-hez hasonlóan működő házilag készített kisipari fejmozgásérzékelö."
    SEHOL nem írja, hogy ez nem TrackIR, ahogy a hirdetés címében írva van. És a TrackIR-hez hasonlót sem írhatná bele, hiszen a technikai paramétereiben, szoftverben teljesen más, sokkal rosszabb mint a trackIR.

Mintha daewoot árulnád Mclaren név alatt, és nem értenéd mi a a gond vele, mindkettőnek négy kereke van, és elvisz A-ból B-be. Tehát ugyanaz.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.02.06. 20:23:32