IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
lala42 #85747 Tom!
Azért abban igazat adok a srácnak, hogy ha azt írja, hogy fejmozgásérzékelő eladó, akkor háááát valészeg a kutya sem fogja megvennei. Én olvastam a hírdetését, nem kertel a srác, leírja,hogy mit ad és mennyiért. Az, hogy hogy nevezzük, már más kérdés. Az, hogy hogy fog működni, véleményem szerint az a vevő gondja, annál is inkább, hogy a srác még garit is ad a termékre. (már boltoknál is ritka lassan).
Tett fel vidit is, a hirdetéséhetz, úgy-hogy szerintem korrekt a gyerek. Nem azt mondta,hogy gyári terméket ad, hanem azt,hogy csinál egy ahhoz hasonlót. Szerintem a hírdetés címe lehetne az, hogy Track-IR-hez hasonlóan működő házilag készített kisipari fejmozgásérzékelö.