IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A gyári TrackIR is csak egy kamera LED-ekkel. ;)
Látom téma lettem ami jó. :)
Egy hozzászólás erejéig engedjétek meg hogy reagáljak. :)
Ezzel kicsit offolok ez ügyben, aztán hallgatok róla.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semmi átverés nincs benne: Ajánlom a termékem annak: aki nem akar pénzt kidobni TIR-re át nem alakítható kamerára, vagy a jót nem akarja átalakítani, valamint nem akar pepecselni a kialakítással, összerakással, teszteléssel, dizájnnal.
Csak ez a Hardveraprón már nem fért ki. :D
Tehát mint mindenben, az anyagárat, a szállítást, a garanciát, a tapasztalatot/munkadíjat kell megfizetni. Tapasztalat hidd el kell, a megfelelő alkatrészek beszerzéséhez (és összerakásához) (pl PS3 kamból sem mindegyik alakítható TIR kamerává), na én ezt a macerát és olykor fölösleges kiadást vállaltam magamra egy kis munkadíj fejében. ;)
A vevő ezért mit kap? Egy kész, kiforrott, biztosan működő terméket, garanciával!
Az ár pedig több részből tevődik össze, ami szerintem reális:
1.: A riválisok termékeinek az árához lőttem be az árat (és hát egyes dolgokban még így is el vannak maradva tőlem...)
2.:PS3 kamot, monitor tartóval együtt 5500 alatt nem tudsz beszerezni belföldön, és akkor még könnyen lehet, hogy olyat veszel ami TIR-re nem átalakítható (már ha infra LED-el használnád), és ez esetben csak sötétben és látható fényt kiadó LED-ekkel tudod használni... Én nyilván olcsóbban szerzem, hiszen nagyobb tételben veszem. A különbözet pedig had legyen az enyém, elvégre én jártam utána hol lehet jobb áron beszerezni, illetve én fektettem bele pénzt... Ha te veszed, akkor meg a futárnak fizeted azt a pénzt... szóval ugyanott vagy.
Tehát tiéd a kockázat hogy te magad veszed meg az alkatrészeket aztán sokat melózhatsz vele, és ha sikerül akkor működik... Pl ha egy "rossz" lencsés PS3-as kamot veszel elsőre, akkor vehetsz újat, amivel máris kb annyit dobtál ki amennyiért én a szettet adom. És akkor még a második kamera sem biztos hogy jó lesz... Vagy veszel hozzá lencsét, ami drágább, mint az egész szettem ára... Vagy megveszed pl tőlem, a garantáltan jól működő terméket amire garanciát is vállalok. ;) Azt már ugye említenem sem kell hogy a Vaterás, stb oldalon vett kamerára nincs gari... :D
Te döntesz én nem erőltetek rád semmit. És igen, nem kell űrtudomány egy ilyen rendszer összerakásához, hiszen nekem is ment sok utánajárással és próbálkozással. :) De sokak nem akarnak szerelni, és megvenni a talán jó alkatrészeket... Inkább fizetnek érte és csak használniuk kell. ;)
Ha ezen az áron megkaptam volna 1 évvel ezelőtt ezt a rendszert, simán megvettem volna! És akkor nem vágtam volna bele a bizniszbe, cserébe sok ember nem élvezhetné ezt a technológiát, ÉS én pedig nem görcsölnék, hogy megjönnek-e a kamerák/alkatrészek, amikre egy csomó zsét áldoztam (vagy kidobtam?...), nem kellene nehézkesen ügyeket intéznem, hogy a meg nem jött alkatrészeket megkapjam, vagy visszakapjam a zsémet, hogy aztán újra vehessek belőle azt amit akartam... miközben a leendő vevők már nyaggatnak hogy mikor kapják meg
a terméket, én meg szívok, mert önhibámon kívül kerülök ilyen szar helyzetbe... :S
Szóval hidd el nagyon olcsón adom! Több százezret beleöltem már, és hasznom még nincs rajta, csak mert mindig jobbat és jobbat akartam összerakni, valamint a riválisoknál jóval olcsóbban adni... A fejlesztés és tapasztalatszerzés nem kis pénzbe került... :(
Nem panaszkodom, bevállaltam, tudtam (nagyjából :D) mit vállalok! Arról nem is beszélve hogy a riválishoz képest így is féláron adom szállítással együtt értve. Tehát a lelkiismeretem teljesen tiszta, mert tudom, hogy amit adok, ennyi pénzért megéri, a vevőnél is garantáltan működni fog, és élvezni fogja a használatát! Ez pedig sokaknak megér ennyi pénzt. ;) Tehát mindkét fél jól jár. :)
Aki eddig is drágának tartotta, az ez után is annak fogja, aki pedig kicsit is gondolkozott a megvételén (valamint a sok macera és meló elkerülésén), az most tudja, hogy jóval több pénzt kidobhat rá, ha nincs meg a tapasztalata hozzá, és ő maga szeretné megépíteni.
Ahhoz képest pedig, bomba áron adom. ;)
Eddig minden vevőm elégedett volt!
Köszi annak aki végigolvasta, és bocs az egyes szám első személyért, igazából mindenkinek szólt, de már nincs kedvem átírni. :)
És hogy mitől TrackIR a TrackIR?, hát mert az a neve. Magyarul fejmozgást követő rendszer... :) A nagyobb keresési találat miatt én is így írom ki, de igazából mindenki, aki ilyet árul... Szóval én lennék a "genya" mert olcsóbban adom bárkinél és merem ugyanazt a nevet használni mint mások? De hát ilyen a magyar, a saját bajtársát szidja... aki volt olyan bátor, hogy bevállalt egy bizniszt, csak hogy olcsóbban eljuttassa ezt a technológiát a vevőkhöz, és jé ezért még hasznot is kér!... Bezzeg a dupla áron adó angol srácot nem szapulja senki...
Szóval kérek mindenkit, aki drágának tartja a termékem, hogy legyen benne annyi tisztelet, hogy nem szapul engem. ;) Egy kis összetartás miért olyan nehéz?! Inkább segítsen eljuttatni azokhoz a hírt, akik hajlandók fizetni érte ennyit! Aztán mindenki döntse el maga, hogy mennyit ér meg neki. ;)
És annak ellenére, hogy nem kötelességem, így is vásároltam már vissza terméket, csak azért, mert nagyobb monitort vett és már nem használta a fejkövetőt, vagy közben rájött, hogy nincs is elég ideje rá... Szóval ennél nagyobb kedvezményeket már nem tudok adni. :)
Mindezt azért írtam le, mert olykor bánom, hogy belevágtam a bizniszbe (mivel eddig minden hasznot a fejlesztésbe öltem, sőt jócskán mínuszba vagyok...), annak ellenére hogy mindig örömmel tölt el, mikor egy vásárló elégedett :), valamint hogy kicsit átlássátok, hogy házilag, egyedül megépítve sokkal több lóvé rámehet (az "apró bökkenők" miatt), mint amennyiért árulom. Örülnék ha sok ilyen becsületes eladó lenne az ilyen oldalakon! Mert ez azt hiszem igen ritka... Sok eladóval beszéltem már, akik a saját termékükről nem képesek, vagy nem tudnak felvilágosítást adni! Hát hol élünk?!?!?! És ezek még adhatnak el?! :(
Én meg garancia, visszavásárlás, regény leírása a hirdetésben, csak hogy tuti képben legyen a vevő mit is vesz... Ezt is el lehet dönteni melyik a jobb...
Tényleg köszi ha időt áldoztál a regényemre. :)
Utoljára szerkesztette: NIBI, 2016.02.06. 17:58:22