IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Hosszú éveken keresztül használtam freetrack-et. Eleinte sokat kellett baszakodnom vele, de aztán rájöttem a bajára, onnantól már tudtam mihez nyúljak, pl néha elfelejtette, hogy milyen kamera típus van beállítva neki, visszaállt valami Windowscam-re és ha elindítottam így, akkor lefagyott, vagy a fényérzékenységet állította el.
    Ja, meg a zoomolás felejtős volt rajta és a fejbillentés oldalra, de ezeket leszámítva teljesen jól működött.
    Sőt már annyira megszoktam, hogy ezek nélkül repülök, hogy a tr-en is lebutítom ezeknek a tengelyeknek az érzékenységét.

Én 27-ért vettem a TR 4-esem használtan, így azt mondom megérte váltani, de ha 60 ezret adtam volna érte akkor tökön szurkáltnám magamat.

Szép, meg könnyű beállítani a Trackir-t, de nem ér tízszer annyit az biztos.