IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
RepeszElek #85703 Persze hogy le lehet szedni őket, én gyengébbnek érzem az orosz gépeket a játékban, sőt vért izzadok velük mire megfelelő energiát gyűjtök a támadáshoz míg a messerrel pik pak 4-5 ezer méteren vagyok és lecsapok!
Persze nem találok el senkit sem de legalább marad energiám elmenekülni, csak nézik ki volt ez a barom aki túlrepült rajtunk és miért haragszik annyira a fákra :D
Fordulóharcról meg annyit hogy egyszer egy orosz garantált fakoporsóval azaz egy lagg-3-mal próbáltam egy messer után menni,
(miért ne? :D)
de nagyon lassan repült így én is lassítottam hogy ne repüljek túl rajta viszont ennek hatására az én gépem átfordult és lezuhantam de az messer megcsinálta a kört. :)
Ennek ellenére azért az orosz vadászok is folyton leszednek mint mondtam szóval nem kérdés hogy ügyesek, nagyon ügyesek, de egyszer egy yak-ból néztem ahogy egy messzer rárepül a társamra majd felkapja a gépet és szinte gyertyában emelkedett, rögtön az jutott eszembe hogy az orosz pilóták hogy belehettek szarva mikor először megláttak 1941 nyarán egy ilyen "ufot"
Régen sokat repültem , minden második nap legalább két három órát, mára csak havi két három órát repülök, és persze folyamatosan figyelem az események a játékkal kapcsolatban de csak a gépek szeretete miatt, de sokat dobna a dolgon ha letudnám cserélni a gépemet mert a gtx 660-as kártyám már rég nem a legjobbak közt van, és persze egy trackir az sokat dobna de sajnálom rá a pénzt....
De egy ilyet akarok venni. Mi a véleményetek?
http://hardverapro.hu/apro/trackir_fejmozgas_koveto_rendszer_elado
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.02.03. 12:45:54