IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
RepeszElek #85699 Ezt nem értem most.
A távolság csökkentésével nő az átütés esélye egy régi T-34 -es 1941ből simán átvitte a Tiger péncélját a maga 76 mm-es ágyújával, és ezt nem én mondom hanem Otto Carius, könyvében leírja hogy milyen távolságról jelentettek veszélyt, oldalról, hátulról, előröl, minél közelebb mész annál nagyobbat üt az ágyú, azt a tankot szét kellett volna szednünk hármunknak így vagy úgy, és tudtam hol vannak a gyenge pontok (mindenki tudja hamar terjed a híre a játékban) de volt hogy mellé lőttem azt is beadta volt hogy a gyenge pontot akkor sem történt semmi, ezt sokan úgy hívták hogy random generátor...
Mikor a BOS-al játszom aminek a költségének a rám eső részét kifizettem azzal hogy játszom vele, ahányszor felmegyek online-ra repülni egyből le is szednek tök mind1 milyen nemzettel és géppel vagyok én tutira meghalok azért mert béna vagyok, de én ezt belátom és próbálkozom viszont sikerélmény.....az nulla!!! de a legtöbb ember nem olyan makacs mint én sokan csak egy kis könnyed szórakozásra vágynak és erre jó a wt és társai.
Viszont a WT csak egy játék,ráadásul árkád szóval nincs vele semmi gondom addig amíg valaki nem akarja megmagyarázni mit csinálok rosszul
Túlságosan érdekel a második VH hadtörténelme. és sokat olvastam és kutattam a témával kapcsolatban azért vagyok ilyen nagyon okos és beképzelt
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.02.02. 17:32:39