IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    Egyébként egyszerű...
    Te hogy érnéd el hogy minél többen játszanak az ingyenes játékoddal?
    Vegyük alapul a wot-it,wt-t meg a többi iyen jellegű ingyenes játékot:

Attól ingyenes hogy minél többen jöjjenek ez gondolom egyértelmű, aztán majd azok költenek, okos rávezetés az egész.
    Az emberek viszont csak azzal játszanak ami tetszik nekik és élvezik azt.
    Nincs más hátra kell egy jó téma ami sokakat érdekel de ahhoz hogy élvezzék is ne csak tetsszen nekik sikerélmény is kell, mert ha folyton pofán lőnek akkor megsértődnek és otthagyják. Mit tennél?
    Én azt hogy a játék törekedjen az egyensúlyra! Írnék egy olyan algoritmust vagy mit (nem értek hozzá) ami fenntartaná az emberek érdeklődését.
    Én nem egyszer jártam úgy hogy Kv-1-el Tigriseket lőttem ki mert valamitől megtátosodott :D

Szó mint száz, mikor elkezdtem a játékot 300 méterre is pontatlanul céloztam, rá 3 hónappal mikor töröltem a játékot már 1000 méterről is legalább 50%-os pontossággal eltaláltam egy száguldó tankot, közben a győzelmi arányom alig alig változott.
    Megnéztem mások adatlapját és láttam kb. mindenkinél hasonlóak az értékek, valahogy nagyon egyformák vagyunk.
    Véletlen?
    Kicsit úgy érzem mikor azt hallom hogy de a WT az nem olyan!!! mint mikor a piramis játékról akarnak meggyőzni hogy de ez nem piramis játék ez más!!
    Nem a f....nem :)

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2016.02.02. 15:13:18