IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
RepeszElek #85696 Ez meg az én történetem:
Egy sherman jumbot hárman próbáltunk szétlőni, én a párducommal megrohamoztam mert tudtam a másik két társammal el van foglalva és nem tud rám figyelni, nem emlékszem már pontosan milyen tankkal voltak a segítőim de ez most nem is fontos. Szóval odaszáguldok mellé, ráfordulok az ágyúval és az oldalába lövök, erre érkezik egy kis kép hogy repeszek repültek szét a legénysége között, mondom de jó megdöglesz
, rálövök még egyszer amitől kigyullad amit egyből elolt, majd rálövök megint, de azt is túl éli, miközben a haverok is lövik illetve csak ideáig mert azokat közben one shottolta, és látom forog rám az ágyúval, áhh mondom ezzel az erő van jobb eltűnni de késő, az első találata lelassított és tönkre tette az ágyúmat, a másodiktól meg elszállt az egész torony.
Ekkor nevettem egy jó és töröltem a WT-t.
Egyébként hülyék mert bár megtehetném én sosem töltök le és török fel játékot hanem megveszem eredetiben, xbox-ra sem szégyenlek kiadni 20 rongyot egy játékért és folyamatosan veszem a DLC-ket de ezért a játékért soha egyetlen fillért sem voltam hajlandó fizetni, mert ilyen szemetek!
Tom, jól mondta:
"Ha valamiért nem kell fizetned, ott te vagy a termék". meguntam, hogy a ganjinosok lusták AI-t programozni, ezért free to play játékosokkal töltik fel a lőteret a fizetős játékosok elé
Tökéletesen egyetértek.