IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Igen, mondtad, hogy jó, már egyszer le is töltöttem, hogy megnézzem, aztán nem lett belőle semmi. A WT sem jött be, a Warshipset is meguntam 2 nap után. Ehhez sem fűznék sok reményt, mondjuk szabadidőm sincs sok, ráadásul akárhányszor játszottam ilyesmi játékstílussal, tuti, hogy mindig olyan csatákba sorsolt be, ahol szívsz a sok jobb, erősebb tank miatt. "Ha valamiért nem kell fizetned, ott te vagy a termék". meguntam, hogy a ganjinosok lusták AI-t programozni, ezért free to play játékosokkal töltik fel a lőteret a fizetős játékosok elé :)
Arcade ugrálós vacak, de a titanfall-ban például az a megoldás nagyon tetszett, hogy alapvetően kevés emberes pvp pályák vannak, viszont rengeteg AI bot is a pályán harcol. Ha a humanok ellen többnyire vesztesz is, akkor sem frusztrál, mert közben te is lősz 20-30 "enemy"-t. Érdekes, hogy máshol még nem vették ezt át. Battlefieldre mondjuk ráférne :)
Ami a pilótát illeti, teljesen egyetértek. Condorban alapból van, BMS-ben is bekapcsolható, nagyon sokat ad a hangulathoz, akkor is, ha kicsit kitakar a kabinból. CloD-nál nicns napirenden, mert egyenlőre a kabinokat kellene befejeznünk.