IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    A WT-nek qrva jó a marketingje, és sokan játszák, de az nem szimulátor. Egy árkád repülős-tankos lövöldözős játék, aminek egy feladata van, eladni a mikrótranzakciókat minél több embernek. Ha valaki nem eléggé tájékozott a repülés terén, akkor el is hiszi, hogy összehasonlítható akármelyik komolyabb szimulátorral. Egy éve kb DCS topikban kezdett kampányolni egy jóember, hogy "ki az a hülye aki DCS F-86 modult megveszi, mert WT-ben ingyen is van Sabre". Nem értette meg, hogy a repülőgép vezetés nem csak a légi harcról szól, a légi harc meg nem csak a bot cibálásról szól. A WT ezt az egész repülőszimulátor témát a bot cibálásra degradálja le, ráadásul annyira leegyszerűsített kezeléssel, repmodellel, hogy bárki 5 perc alatt megtanulhassa. Mintha az egész katonáskodást valaki a Battlefield alapján képzelné el. A lényeg, hogy pontokat kapj, meg vállveregetést minden 5. percben, hogy de qrvajól csinálod, nesze egy pleccsni.

Félreértés ne legyen, én pl Battlefielddel is szoktam játszani, ha többen megyünk be egy szerverre, akkor tök jól elszórakozunk vele, de a valósághoz semmi köze (repülőgépbe nem vagyok hajlandó beülni, mert az már annyira gáz ott is :) ).