IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    a farokfutót rögzítettem, de hogy tudom ellenőrizni hogy így is van? csak mert én semmi különbséget nem érzek hiába nyomogatom a gombot, jó lenne ha ilyenkor nyugtázná a játék azzal hogy kiírja a parancsot amit adtam vagy valami.
    Egyébként ha elsőre nem is mindig, másodszorra vagy harmadszorra azért szokott sikerülni, nem tudom mi volt tegnap miért nem ment sehogy sem...nekem ez a legnehezebb az egész játékban

Mindegy mindenesetre elmentettem amit írtál, mert nagyon hasznosnak tűnik, majd ha lesz időm és kedvem gyakorolok, köszi!!!

Amúgy szerintetek az miért van hogy ha beülök egy másik játékos bombázójába gunnernek, csomószor kidob a gépéből?
    Én tökre örülnék ha valaki beülne a gépembe és segítene védekezni a vadászok ellen, mi bajuk ezeknek?