IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    Szerintem fontos a telitalálat, de pontosan én sem tudhatom persze..
    Páncél vastagság, és acélminőség függvényében kell számolni, mondjuk egy mai M1 Abrams biztos vagyok benne hogy simán kibírná a repeszeket mert az RPG 7-es találatát is simán képes elviselni, de a kor tankjainak sem hiszem hogy gondot okozott néhány repesz, elvégre sokuk a páncéltörő lövegeket is pattintotta, tehát max a láncot rúgta le a légnyomás,de az is inkább akkor veszélyes ha kinn tartózkodsz.
    A háborúban bombázáskor gyakran bekúsztak a katonák a tankok és egyéb harckocsik alá, de a légnyomás így is azonnal agyoncsapta szegényeket..
    Megint Carius könyve jut eszembe, ő azt mondta hogy egyszer egy bomba közvetlenül a tigrise mellett robbant fel pár méterre és kilyukasztotta a hűtőjét így vontatásra szorult.
    Kb. ennyi:)