IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #85551 Tisztában vagyok vele, hogy ez kicsit összetetebb dolog, mint hogy kik vannak többen. Minden estre nem egx könyvben olvastam, hogy a ruszki gépek minősége és kezelhetősőge nem igazán volt élenjáró. Pontosan az egyszerűsége és a tömeges bevetése jentette a sikert. Azonban azt nem verték nagydobra, hogy Ivánt éppen akkor lőtték segbe mikor a repülőgép motorral próbált gépészkedni, sőt olvastam olyat is, hogy felszállás előtt éppen a motorban a dugattyukat finomhangolták, higy ne rázza szét a gépet. Tehát nem volt egyszerű az élet az oroszoknál. A t-34 viszont az egy nagyon jó tank volt, mind a felfüggesztése, amit amerikátol szereztek meg, mind pedig a páncélzat döntött felületű kialakitása illetve a nagy kaliberű ágyú alkalmazása igen csak előremutató fejlesztés volt. A németek pedig valóban gondban voltak a megsemmisitésével. Az oroszoknál itt is kiütközött az egyszerüségük, hiszen sok tanknak nem volt rádiója, képzetlen legénység, és elhibázott stratégia, mind a németek malmára hajtotta a vizet, mindenestre a németek meglepődtek, hogy az oroszok képesek ilyen fegyver előállitására. Persze azért a háború előrehaldtával az oroszok is sokat fejlődtek. Mindenesetre Sztálin azt mondta a mennyiség is minőség.