IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
RepeszElek #85544 szívemből szóltál, én már évek óta ugyan ezt mondogatom, de pl. én és sokan mások akik a német technikának adóznak nagyobb tisztelettel jó sokat kellene várnunk amíg sorra kerülünk, a sokkal kevesebb hellyel rendelkező szakaszba és kb. ez okozná a vesztét az egésznek, de ha ugyan annyian vagyunk mind a kettő csapatban akkor meg valamin változtatni kell ezért szokták hamisítani a történelmet, hogy mindenki hasonló eséllyel vehesse fel a harcot, senki sem szereti szarrá lövetni magát, igyekeznek igazságossá tenni, de az élet nem volt az!
A játék tankos részével még nem nagyon játszottam, de ha a t-34 valóban olyan amilyen és mindenkit szarrá lő ennek ellenére még is sokan a német oldalt válasszák akkor mégis működik a dolog aminek nagyon örülök! :)
Nah majd ma bele lesek:)