IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ú, amikor az 1.5 beta-t feltettem, kellett a hely és leszdtem az alap dcs-t. Most visszacseréltem, de még nem állítottam be semmit, sem joyt, sem grafikát.

Milyen sebességen nézed egyébként? A Su-25 manualban a 47. oldalon ír a leszállásról, ott kifejezetten meg is említi a ballooning effectet (1 jó pont ED-nek :) , és hogy a leszállási sebesség 290-310 km/h között legyen. Viszont leírás szerint már nyitott futóval vagy, amikor rányitod a fékszárnyat, a futó alapból generál egy előre bólintó húzást, mivel a légellenállása elég nagy. A downwash effekt és a ballonning effekt is gépenként változó, eredeti Su-25-höz kellene hasonlítani, hogy mennyit mozdul az orr fel vagy le...